DANS MODERN  154.01kB
Ofertă cerc dans
CERCUL DE TENIS DE MASĂ
A fost înființat în anul 1991 si a reușit să obțină rezultate sportive remarcabile atât pe plan național cât și internațional.
Sportivii  din cadrul acestui cerc au fost selecționați în lotul național și au participat la campionatele Balcanice și Europene  reușind să obțină numeroase medalii. 
CERCUL  de muzică ușoară vocal-instrumentală
Cercul de muzică ușoară a fost înființat în anul 2002.
Cercul nostru are ca scop dezvoltarea laturii artistice a copiilor ce-l frecventează.
Elevilor li se oferă posibilitatea de a învăța tainele mai multor instrumente muzicale  sau pot opta pentru muzica vocală. 
Cercul de KARTING
Vă invităm să învățați funcționarea motoarelor, conducera auto, munca în echipă și circulația rutieră.
Abia apoi vă invităm să participați la un concurs de karting.

Meniu

0252 311189
deschidere.jpg
Vă așteptăm să ne treceți pragul!
Acest text este doar un exemplu pe care îl puteți edita pentru a crea propriul mesaj de bun venit, puteți să scrieți o scurtă descriere a site-ului dvs. sau să adăugați prezentarea companiei. Puteți să editați fie direct printr-un clic pe text, fie prin clic pe butonul de editare din colțul dreapta sus. Logo-ul Webgarden din colțul stânga sus vă permite să accesați suportul tehnic și alte opțiuni utile.
Activitățile extrașcolare s-au apropiat tot mai mult de ideea unei perfecționări continue în anumite domenii. Orice activitate școlară poate deveni extrașcolară prin prelungirea ei într-un context exterior școlii. Punctul de plecare este întotdeauna ceea ce ne transmite copilul, activitățile spre care manifestă interes, pe care le face cu plăcere, în care se simte în largul său.
”Palatul Copiilor” este o instituție de educație extrașcolară care prin toate activitățile desfășurate au șlefuit sufletul și mintea copiilor ce i-au trecut pragul, ajutându-i pe aceștia să-și formeze caracterul, să-și diversifice aptitudinile și să-și găsească drumul vieții.
Această unitate de învățământ a fost înființată în anul 1954 sub denumirea de ”Casa Pionierilor”, iar din 1990 a devenit ”Palatul Copiilor”.
Activitățile extrașcolare sunt menite să ofere copilului alternative educaționale, fiind adesea percepute de către părinți și de copii ca fiind tot o școală, dar după școală.
Punctul de plecare este întotdeauna activitatea spre care copilul manifestă interes, pe care o face cu plăcere, în care se simte în largul său. Este important să ținem cont de vârsta copilului și să alegem în funcție de aptitudinile acestuia, ajutându-l să obțină performanțe în activitățile curriculare specifice fiecărui cerc.
Numărul mare de premii internaționale, naționale, interjudețene, județene și locale, expozițiile de artă plastică, spectacolele cultural-artistice, activitățile tehnico-aplicative, sportive și științifice materializează simbolic strădaniile dascălilor de-a lungul a peste o jumătate de secol.
Ne mândrim cu un număr mare de elevi care au păstrat pasiunea pentru această instituție, astăzi ei trecându-ne pragul cu proprii lor copii, pe care îi aduc în ”lumea magică a copiilor de la palat”
Porți deschise

Porți deschise

Deschidere activități extrașcolare
INFORMATICĂ  94.62kB
Oferta cercului de informatică
JOCURI LOGICE  14.34kB
Ofertă cerc
Cercul de Teatru
Teatrul evocă în fața oamenilor vii, capabili să influențeze prin sensul existenței lor conștiința privitorului.
Teatrul este parte integrantă a culturii destinat să contribuie la dezvoltarea limbii românești, la educarea etică și estetică.
Noțiunile de cultură și civilizație universală îi lărgesc posibilitățile de informare și de cunoaștere.
Cercul de PICTURĂ/PICTURĂ PE STICLĂ
Conţinutul activităţii cercului de pictură pe sticlă, trebuie să fie în strânsă legătură cu nivelul lor de picepere, cu sensibilitatea, receptivitatea şi îndemânarea copiilor.
Participarea copiilor la activitatea cercului fiind facultativă, trebuie să se ofere câmp deschis manifestării spiritului de iniţiativă.
În domeniul creaţiei plastice toţi copiii de la cea mai fragedă vârstă pot îndeplini un act de creaţie personal, pot gusta din plin bucuria creaţiei prin viziunea proprie, înfăţişând cu spontaneitate minunatul lor univers sufletesc, ceea ce dovedeşte încă o dată că dragostea de frumos nu are vârstă.

Maecenas aliquet accumsan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Etiam dictum tincidunt diam. Aliquam id dolor. Suspendisse sagittis ultrices augue. Maecenas fermentum, sem in pharetra pellentesque, velit turpis volutpat ante, in pharetra metus odio a lectus. Maecenas aliquet
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one