DANS MODERN  154.01kB
Ofertă cerc dans
CERCUL DE TENIS DE MASĂ
A fost înființat în anul 1991 si a reușit să obțină rezultate sportive remarcabile atât pe plan național cât și internațional.
Sportivii  din cadrul acestui cerc au fost selecționați în lotul național și au participat la campionatele Balcanice și Europene  reușind să obțină numeroase medalii. 
CERCUL  de muzică ușoară vocal-instrumentală
Cercul de muzică ușoară a fost înființat în anul 2002.
Cercul nostru are ca scop dezvoltarea laturii artistice a copiilor ce-l frecventează.
Elevilor li se oferă posibilitatea de a învăța tainele mai multor instrumente muzicale  sau pot opta pentru muzica vocală. 
Cercul de KARTING
Vă invităm să învățați funcționarea motoarelor, conducera auto, munca în echipă și circulația rutieră.
Abia apoi vă invităm să participați la un concurs de karting.

Organigramă

INFORMATICĂ  94.62kB
Oferta cercului de informatică
JOCURI LOGICE  14.34kB
Ofertă cerc
Cercul de Teatru
Teatrul evocă în fața oamenilor vii, capabili să influențeze prin sensul existenței lor conștiința privitorului.
Teatrul este parte integrantă a culturii destinat să contribuie la dezvoltarea limbii românești, la educarea etică și estetică.
Noțiunile de cultură și civilizație universală îi lărgesc posibilitățile de informare și de cunoaștere.
Cercul de PICTURĂ/PICTURĂ PE STICLĂ
Conţinutul activităţii cercului de pictură pe sticlă, trebuie să fie în strânsă legătură cu nivelul lor de picepere, cu sensibilitatea, receptivitatea şi îndemânarea copiilor.
Participarea copiilor la activitatea cercului fiind facultativă, trebuie să se ofere câmp deschis manifestării spiritului de iniţiativă.
În domeniul creaţiei plastice toţi copiii de la cea mai fragedă vârstă pot îndeplini un act de creaţie personal, pot gusta din plin bucuria creaţiei prin viziunea proprie, înfăţişând cu spontaneitate minunatul lor univers sufletesc, ceea ce dovedeşte încă o dată că dragostea de frumos nu are vârstă.

Maecenas aliquet accumsan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos hymenaeos. Etiam dictum tincidunt diam. Aliquam id dolor. Suspendisse sagittis ultrices augue. Maecenas fermentum, sem in pharetra pellentesque, velit turpis volutpat ante, in pharetra metus odio a lectus. Maecenas aliquet
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one